Opgericht in 2002 bestaat Food Projects in 2020 18 jaar en dat is best wel bijzonder.
Food Projects is een slagvaardige organisatie die opereert op de immer veranderende horeca markt.
Als z.z.per staat Ivo Schellen aan het roer van Food Projects en loodst het bedrijf al een aantal jaar over de horecaoceaan als Freelance chef-kok/ zelfstandig werkend kok/ catering kok en instelling kok. De kracht van Food Projects ligt in het feit dat de klant altijd voorop staat en zijn of haar wensen worden uitgevoerd zonder de vaak aanwezige eigenwijsheid van de opererende kok.
De kok als uitvoerder, naar de wensen van de klant, zoals een schilder, stukadoor of loodgieter . Het is juist deze benadering van de werkzaamheden die Food Projects maakt tot het bedrijf waarvan zo velen het prettig vinden om mee te werken. Het werk word gedaan, snel en betrouwbaar!!
Tarieven
uurtarief: € 35.00 per gewerkt uur excl. BTW.
km. tarief: € 00.27 per gereden km excl. BTW.
• De uren worden afgetekend op een daarvoor bestemd werkbriefje door de opdrachtgever
• De kok heeft altijd een eigen messenset en werkkleding bij zich
• Zon en feestdagen vallen onder het zelfde tarief
• Werkzaamheden in het buitenland zijn geen probleem (reiskosten zijn voor de opdrachtgever en BTW. volgens Nederlandse wetgeving 21 %)
• Wij spreken Nederlands, Engels, Duits , en Frans
Contact gegevens
Anne Kooistrahof 78
1106 WH Amsterdam
The Netherlands
info@foodprojects.nl
0031(0)6 413 11 328
Social Connect